欢迎来到 - 幽默故事网 !    
当前位置: 首页 > 短文 >

2010年职称英语卫生类补全短文练习(20)

时间:2018-05-17 03:14 点击:
Bedwetting (尿床) Millions of kids and teenagers from every part of the world wet the bed every single night. It’s so common that there are probably other kids in your class who do it. Most kids don’t tell their friends, so it’s easy

  Bedwetting (尿床)

  Millions of kids and teenagers from every part of the world wet the bed every single night. It’s so common that there are probably other kids in your class who do it. Most kids don’t tell their friends, so it’s easy to feel kind of alone, like you might be the only one on the whole planet who wets the bed. ___1___.

  The fancy name for bedwetting is nocturnal enuresis. Enuresis runs in families. This means that if you urinate, or pee, while you are asleep, there’s a good chance that a close relative also did it when he or she was a kid. __2__.

  The most important thing to remember is that no one wets the bed on purpose. It doesn’t mean that you’re lazy or a slob. __3__. For some reason, kids who wet the bed are not able to feel that their bladders is full and don’t wake up to pee in the toilet. Sometimes a kid who wets the bed will have a realistic dream that he’s in the bathroom peeing ? only to wake up later and discover he’s all wet. May kids who wet the bed are very deep sleepers. ___4___.

  Some kids who wet the bed do it every single night. Others wet some nights and are dry on others. A lot of kids say that they seem to be drier when they sleep at a friend’s or a relative’s house. __5__. So the brain may be thinking, “Hey, Don’t wet someone else’s bed! ” This can help you stay dry if you’re not aware of it.

  A. The good news is that almost all kids who wet the bed eventually stop

  B. Trying to wake up someone who wets the bed is often like trying to wake a log―they just stay asleep.

  C. It’s something you can’t help doing.

  D. just like you may have inherited your mom’s blue eyes or your uncles’ long legs, you probably inherited bedwetting, too.

  E. That’s because kids who are anxious about wetting the bed may no sleep much or only very lightly.

  F. But you are not alone.

  答案与解析

  1.文章主题分析:

  1.Millions of kids and teenagers from every part of the world wet the bed every

  2.single night. It’s so common that there are probably other kids in your class

  3.who do it.

  补充:

  thousands of: 数以千计的。。

  hundreds of: 数以百计的。。

  it is not bad/ generally accepted/ agreed/ estimated that

  e.g. It is not bad that we could have a rest after a long walk.

  2. 对被选项进行分析,注意被选项在用词上的特点,和其他细节特点,注意被选项的语意。

  A. The good news is that almost all kids who wet the bed eventually stop.(如果A被选择,则前文中可能会在内容上谈及“消息”)

  B. Trying to wake up someone who wets the bed is often like trying to wake a log―they just stay asleep.(该句在句意上是观点句)

  C. It’s something you can’t help doing.(如果C被选择,则前文中应该有与代词It呼应的内容。)

  D. Just like you may have inherited your mom’s blue eyes or your uncles’ long legs, you probably inherited bedwetting, too. (该句在句意上是观点句)

  E. That’s because kids who are anxious about wetting the bed may no sleep much or only very lightly.(如果E被选择,则前文应该有与E的内容呼应的“结果”。)

  F. But you are not alone.(如果F被选择,则前文中应该在句意上与F相对。)

2010年职称英语全新课程已正式上线!

2009年职称英语考试成绩查询汇总

2010年职称英语网络辅导招生简章

2010年职称英语保过班课程正在热招

更多相关信息请关注:  职称英语频道   职称英语论坛   职称英语博客圈


数据统计中,请稍等!
顶一下
(0)
0%
踩一下
(0)
0%
------分隔线----------------------------